Rødbedesalat med gojisaft-vinaigrette

Denne opskrift er glutenfri, hvedefri, mælkefri, laktosefri, sojafri, æggefri og uden peanuts samt egnet til vegetar og veganer.

Opskriften giver 4-6 portioner.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
Salat:  
1Rødbede – revet 
1Gulerod – i tern 
1Lille løg – fint hakket 
1/2Granatæble 
150 g.Blandet salat 
20 g.Mandler 
4 spsk.Chia frø 
4 spsk.Hampefrø 
   
Vinaigrette dressing:  
1/2 dl.Olie 
1/2 dl.Goji saft – eller andet saft 
1/2 dl.Æblecidereddike 
2 spsk.Akaciehonning 
 Salt og peber 

Sådan gør du:

Bland først vinaigrette dressingen, riv rødbeden og lad den trække i dressingen, bland derefter gulerod, løg og granatæble i, vend til sidst salaten i og drys med chia, hampefrø og mandler inden servering.
Bør spises kort tid efter salaten er vendt i, da denne kan falde sammen på grund af eddiken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *