Denne opskrift er glutenfri, hvedefri, mælkefri, laktosefri, sojafri, æggefri og uden peanuts samt egnet til vegetar og veganer.
Opskriften giver 4-6 portioner.
Du skal bruge:
Antal
Ingrediens
Produktlink
Salat:
1
Rødbede – revet
1
Gulerod – i tern
1
Lille løg – fint hakket
1/2
Granatæble
150 g.
Blandet salat
20 g.
Mandler
4 spsk.
Chia frø
4 spsk.
Hampefrø
Vinaigrette dressing:
1/2 dl.
Olie
1/2 dl.
Goji saft – eller andet saft
1/2 dl.
Æblecidereddike
2 spsk.
Akaciehonning
Salt og peber
Sådan gør du:
Bland først vinaigrette dressingen, riv rødbeden og lad den trække i dressingen, bland derefter gulerod, løg og granatæble i, vend til sidst salaten i og drys med chia, hampefrø og mandler inden servering. Bør spises kort tid efter salaten er vendt i, da denne kan falde sammen på grund af eddiken.