Denne opskrift er glutenfri, hvedefri, mælkefri, laktosefri, sojafri og uden peanuts.
Du skal bruge:
Antal
Ingrediens
Produktlink
300 g.
Kyllingebryst eller kyllingestrimler (uden skind og ben)
1 dl.
Mandelmel
1 dl.
Hampefrø
2
Æg
1 tsk.
Hvidløgspulver
1/2 tsk.
Paprika
1/2 tsk.
Salt
1 knsp.
Cayennepeber
Olie til pensling
Sådan gør du:
Kyllingebrystet skæreres ud i strimler. Æggene piskes sammen. Mandelmel, hampefrø, hvidløgspulver, paprika, salt og cayennepeber blandes godt sammen. Kyllingen vendes i æggemassen og derefter i blandingen med de tørre ingredienser, de ligges efterfølgende på en bageplade med bagepapir, pensel blidt eller spray kyllingestykkerne med lidt olie, de bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, halvvejs igennem bør du vende kyllingestykkerne, så de kan blive gyldne og sprøde på begge sider. Hvis du ønsker en mere krydret udgave kan du evt. tilføje lidt chili eller andre krydderier.