Ovnbagt kylling paneret med hampefrø

Denne opskrift er glutenfri, hvedefri, mælkefri, laktosefri, sojafri og uden peanuts

Ovnbagt kylling paneret  med hampefrø

Ingredienser:
300 g kyllingebryst eller kyllingestrimler (kyllingestykke uden skind og ben)
1 dl mandelmel
1 dl hampefrø
2 æg
1 tsk hvidløgspulver
½ tsk paprika
½ tsk salt
1 knsp cayennepeber
Olie til pensling – spray.

Fremgangsmåde:
Kyllingebrystet skæreres ud i strimler.
Æggene piskes sammen.
Mandelmel, hampefrø, hvidløgspulver, paprika, salt og cayennepeber blandes godt sammen.
Kyllingen vendes i æggemassen og derefter i blandingen med de tørre ingredienser, de ligges efterfølgende på en bageplade med bagepapir, pensel blidt eller spray kyllingestykkerne med lidt olie, de bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, halvvejs igennem bør du vende kyllingestykkerne, så de kan blive gyldne og sprøde på begge sider.
Hvis du ønsker en mere krydret udgave kan du evt. tilføje lidt chili eller andre krydderier.

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *