Regnbuekage i kop

Lav en kage på 5 minutter! Denne opskrift er glutenfri, hvedefri og laktosefri 🙂 Kagen kan også laves i en mælkefri variant, hvis du bruger FRI margarine eller evt. olie. Kagen smager bedst når den stadig er lun 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
20 g.Laktosefri smør eller margarine 
1Æg 
1 spsk.Piskecreme
(+ lidt ekstra til servering)
KØB HER
3 spsk.Sukker 
4 spsk.Tjois BasismelKØB HER
1/4 tsk.Bagepulver 
1 knsp.Salt 
 Frugtfarve eller pastafarve i forskellige farver 

Sådan gør du:

Indstil din mikrobølgeovn på 800W. Kom smørret i en stor kop og smelt det i 20 sekunder i mikrobølgeovnen. Bland æg, mel, piskecreme, sukker, mel, bagepulver og salt i koppen. Fordel kageblandingen i små skåle (samme antal, som du har af frugtfarve) og kom 1-2 dråber farve i hver dej. Bland det godt sammen. Hæld dejen tilbage i det store krus og brug en kødnål eller tandstik til forsigtigt at blande de forskellige farver sammen til en smuk marmorering. Kom koppen i mikrobølgeovnen og bag den ca. 1 minut og 45 sek. (tiden kan variere afhængig af din type mikrobølgeovn). Pisk lidt piskecreme stift og server en god klat ovenpå kagen 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *