Lav en kage på 5 minutter! Denne opskrift er glutenfri, hvedefri og laktosefri 🙂 Kagen kan også laves i en mælkefri variant, hvis du bruger FRI margarine eller evt. olie. Kagen smager bedst når den stadig er lun 🙂
Sådan gør du:
Indstil din mikrobølgeovn på 800W. Kom smørret i en stor kop og smelt det i 20 sekunder i mikrobølgeovnen. Bland æg, mel, piskecreme, sukker, mel, bagepulver og salt i koppen. Fordel kageblandingen i små skåle (samme antal, som du har af frugtfarve) og kom 1-2 dråber farve i hver dej. Bland det godt sammen. Hæld dejen tilbage i det store krus og brug en kødnål eller tandstik til forsigtigt at blande de forskellige farver sammen til en smuk marmorering. Kom koppen i mikrobølgeovnen og bag den ca. 1 minut og 45 sek. (tiden kan variere afhængig af din type mikrobølgeovn). Pisk lidt piskecreme stift og server en god klat ovenpå kagen 🙂