Etiopiske injera

Denne opskrift er glutenfri, hvedefri, mælkefri og laktosefri 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
1 dl.Teffmel 
1 dl.Rismel 
2 dl.Vand 
1 tsk.Salt 
 Olie til bagning 

Sådan gør du:

Bland de tørre ingredienser.Rør vandet i under omrøring, så dejen ikke klumper.

Lad dejen hæve et lunt sted til næste dag (teff indeholder fra naturens side gær). Du kan se, at dejen hæver ved at der kommer små bobler i dejen.

Næste dag varmer du en slip-let pande op og hælder olie på. Bag små tynde pandekager. Dejen skal hældes meget tyndt ud, da pandekagerne bliver tykkere under stegning.

Pandekagen er bagt, når overfladen er helt tør og kanterne løfter sig let fra panden.

Injera spiser vi som madpandekager med forskelligt fyld eller i stedet for brød til salat eller suppe.

De kan også sødes med lidt sukker og tilsættes kardemomme og bruges til dessert. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *