Quinoasalat med kylling

Denne lækre ret er egnet til mange forskellige allergikere, herunder gluten-, hvede, æg-, soja- og mælkeallergikere – samt folk med laktoseintolerance. Oveni det, så indeholder quinoa en masse af de gode fedtsyrer 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
2 dl.Quinoa 
4 dl.Vand 
300 g.Kyllingefilet 
1 dl.Sød chilisauce 
 Olie til stegning 
3-4Forårsløg 
10Radiser 
2 dl.Ærter 
 Persille 

Sådan gør du:

Kog vand og Quinoa som beskrevet på pakken.

Skær kyllingefiletterne ud i mindre stykker og steg dem på panden i olie. Lad chilisaucen stege med de sidste par minutter, så den karameliserer.

Skær grøntsagerne ud i mundrette stykker.

Bland Quinoa, grøntsager, kylling og den karameliserede søde chilisauce.

Serveres med flutes og ekstra chilisauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *