Mørk kernebrød’s snack med valnød og chokolade

Disse små lækre kernebrøds-muffins er perfekte til madpakken, på farten eller som eftermiddags snack 🙂

Opskriften er glutenfri, hvedefri, laktosefri, mælkefri, sojafri og ægfri. Opskriften er også egnet til dig på low FODMAP diæt, så længe du ikke spiser mere end et par af de dejlige brød pr. dag 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
500 g.Mørkt kernebrød melKØB HER
350 ml.Vand 
0,5 pakkeGær (25 g) 
100 g.Grovhakket valnødder 
100 g.Hakket chokolade – f.eks. orange chokoladeKØB HER

Sådan gør du:

Bland lunken vand med gær og tilsæt melet. Rør dejen på en røremaskine. Dejen bliver bedst hvis den røres på højeste styrke i ca 10. minutter.  Vend hakkede valnødder og chokolade i dejen. Kom dejen i små smurte forme ( ca. 12 stk). Glat overfladen med lidt vand eller pensl med olie. Drys evt. med lidt flere valnødder.  Lad dejen hæve tildækket i 15 minutter. De små brød bages herefter i ca. 25 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader celsius. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *