Sådan gør du:
Først blandes de tørre ingredienser. Derefter tilsættes smøren og æltes i med fingrene. Saml herefter dejen med ægget.
Dejen kan godt blive meget blød pga. smøret, hvis dette sker kan den stilles i køleskabet i 10 til 15 minutter inden den skal rulles ud, så bliver den mere fast og lettere at arbejde med.
Dejen rulles ud mellem 2 stykker bagepapir, og man kan enten dele dejen i 2 inden man ruller den ud, eller man kan rulle den ud til en stor firkant som derefter kan deles i 2, dejen skal rulles ud til den er ca. 3mm høj.
Den udrullede dej stilles nu i køleskabet eller et andet køligt/koldt sted i ca. 30 minutter.
Efter afkøling smøres hindbærfyldet på den ene del af dejen og den anden del ligges ovenpå.
Bag hindbærsnitterne i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter.
Når hindbærnitterne er kølet let af kan de pyntes med glasur og krymmel. Når glasuren har sat sig kan hindbærsnitterne skæres ud.
Glutenfri hindbærsnitter smuldre lidt lettere og knækker nemt, i forhold til hindbærsnitter lavet på hvedemel, så fortvivl ikke hvis dette er din oplevelse, de smager dejligt alligevel.