Mørk kernebrøds-bund

Bunden kan bruges som en sundere lagkagebund, cheesecake-bund og lign. Opskriften er glutenfri, hvedefri, nøddefri, peanutfri, sojafri, mælkefri og laktosefri 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
2Æg 
100 g.Sukker 
50 g.Mørk Kernebrød MelmixKØB HER
1 tsk.Bagepulver 
Evt.Piskecreme, tilsat korn fra 1 vaniljestangKØB HER

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Miks de resterende ingredienser i en separat skål og vend dem forsigtigt i æggemassen.

Klip et stykke bagepapir, så det passer i bunden af en springform (ca. 25 cm), og kom herefter dejen i formen. Bages ved 180 grader i 8-12 minutter. Køles af inden den ligges sammen med creme og/eller pyntes med bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *