Denne ret er super nem at lave og ligger godt i maven 🙂 glutenfri, hvedefri, mælkefri og laktosefri 🙂
Sådan gør du:
Kog pastaen i letsaltet vand (evt. tilsat bouillon og lidt olie). Der skal stadig være lidt bid i pastaen. Vask spinaten grundigt og fjern stilkene af. Sørg for at dryppe det meste vand af – evt. i en salatslynge. Rens champignon og skær dem i skiver. Steg bacon på en pande. Når de er sprøde hældes de over i en tallerken med køkkenrulle. Steg svampene i det overskydende baconfedt. Krydr. med lidt salt. Når de er godt stegte tilsættes madlavningscreme, hvidløg, æggehvide og æggeblomme. Skru ned for varmen. Smag til med salt, peber, bouillon og muskatned. Kom spinaten op i panden – når den er faldet sammen tilsættes den kogte spaghetti samt bacon. Det hele røres godt sammen inden servering.