Marcipan/ananas kage

marcipan ananaskage

Ingredienser: ( til 1 springform på 18 cm.)

40 g. marcipan
120 g. FRI, mælkefri margarine eller smør
110 g. sukker
100 g. majsmel Køb her
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
1 dl. ananasjuice
2 æg

Fremgangsmåde:
Kagen laves med fordel i en foodprocessor, har du ikke sådan en, kan en håndmikser også fint bruges.

Marcipan, fedtstof og sukker køres/piskes til en ensartet masse. Heri tilsættes et æg af gangen, der køres/piskes godt efter hvert. De tørrer ingredienser tilsættes og til slut kommes juicen i. Dejen skal være homogen, men pas på den ikke overpiskes. Dejen kan have tildens til at skille, men rør ikke ydeligere.

Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir, og bag kagen ved 180 grader i 30-35 minutter.

Prik i kagen med en kødnål, for at se om den er færdig.

Pynt evt. kagen når den er afkølet med glasur rørt af 80 g. flormelis og ananasjuice.

Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen. Se hendes blog her 🙂

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *