Marcipan/ananas kage

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
40 g.Marcipan 
120 g.

Mælkefri margarine eller smør

 
110 g.Sukker 
100 g.MajsmelKØB HER
1 tsk.Vaniljesukker 
1 tsk.Bagepulver 
1 dl.Ananasjuice 
2Æg 

Sådan gør du:

Kagen laves med fordel i en foodprocessor, har du ikke sådan en, kan en håndmikser også fint bruges.

Marcipan, fedtstof og sukker køres/piskes til en ensartet masse. Heri tilsættes et æg af gangen, der køres/piskes godt efter hvert. De tørrer ingredienser tilsættes og til slut kommes juicen i. Dejen skal være homogen, men pas på den ikke overpiskes. Dejen kan have tildens til at skille, men rør ikke ydeligere.

Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir, og bag kagen ved 180 grader i 30-35 minutter.

Prik i kagen med en kødnål, for at se om den er færdig.

Pynt evt. kagen når den er afkølet med glasur rørt af 80 g. flormelis og ananasjuice.

Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen. Se hendes blog her 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *