Kammerjunker

Disse skønne kammerjunker er glutenfri, hvedefri, mælkefri og laktosefri 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
125 g.TJOIS Basis MelmixKØB HER
1 tsk.Bagepulver 
45 g.Sukker 
1/2 stangVanilje 
 Lidt kardemomme 
 Skal af en halv økologisk citron 
1/2

Sammenpisket æg eller 
3 g ægerstatning og 30 g vand
 KØB HER
3-4 spsk.Vand 

Sådan gør du:

Kom alle de tørre ingredienser i en skål, tilsæt fint revet citronskal og saml dejen med æg og vand.

Stil dejen 1 time i køleskabet.

Tril små kugler på størrelse med en valnød og bag den ved 160 grader i 7-10 minutter til de er gyldne. Tag pladen ud af ovne og flæk alle kuglerne på midten og bag igen kammerjunkerne i 5-7 minutter. Afkøl dem på en rist inden de kommes i en tætsluttende beholder, eller nydes direkte i en stor portion koldskål. 

Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen 🙂 Se hendes blog her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *