Kammerjunker

kammerjunker2

Disse skønne kammerjunker er glutenfri, hvedefri, mælkefri og laktosefri 🙂

Kammerjunker

Ingredienser:

125 g. Tjois basismelmix Køb her

1 tsk. bagepulver

45 g. sukker

1/2 stang vanilje

Lidt kardemomme

skal af en halv økologisk citron

1/2 sammenpisket æg

3-4 spsk. vand

Fremgangsmåde:

Kom alle de tørre ingredienser i en skål, tilsæt fint revet citronskal og saml dejen med æg og vand.

Stil dejen 1 time i køleskabet.

Tril små kugler på størrelse med en valnød og bag den ved 160 grader i 7-10 minutter til de er gyldne. Tag pladen ud af ovne og flæk alle kuglerne på midten og bag igen kammerjunkerne i 5-7 minutter. Afkøl dem på en rist inden de kommes i en tætsluttende beholder, eller nydes direkte i en stor portion koldskål.

Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen 🙂 Se hendes blog her

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *