Kammerjunker

kammerjunker2 Disse skønne kammerjunker er glutenfri, hvedefri, mælkefri og laktosefri 🙂

Kammerjunker

Ingredienser: 125 g. Tjois basismelmix Køb her 1 tsk. bagepulver 45 g. sukker 1/2 stang vanilje Lidt kardemomme skal af en halv økologisk citron 1/2 sammenpisket æg 3-4 spsk. vand Fremgangsmåde: Kom alle de tørre ingredienser i en skål, tilsæt fint revet citronskal og saml dejen med æg og vand. Stil dejen 1 time i køleskabet. Tril små kugler på størrelse med en valnød og bag den ved 160 grader i 7-10 minutter til de er gyldne. Tag pladen ud af ovne og flæk alle kuglerne på midten og bag igen kammerjunkerne i 5-7 minutter. Afkøl dem på en rist inden de kommes i en tætsluttende beholder, eller nydes direkte i en stor portion koldskål. Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen 🙂 Se hendes blog her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *