Denne opskrift er perfekt til dig, der gerne vil lave en lækker cremet, men mælkefri whiskeysauce. Perfekt til en weekend bøf eller hvad med nytårsaften? 🙂
Du skal bruge:
Antal
Ingrediens
Produktlink
75 g.
Mælkefri margarine
1 ds.
Tomatpuré (den store – smag til indtil du opnår den ønskede smag. Du skal som minimum bruge halvdelen af dåsen)
Først smeltes margarine og tomatpuré tilsættes. Dette koges sammen og madlavningscremen tilsættes. Derefter tilsættes whiskey og rosmarin og der smages til med sukker, salt og peber.
2 comments
Christine Ditlevsen
I skriver, at whiskey saucen er glutenfri, men da whiskey er lavet af bygmalt, kan det vel i sagens natur ikke lade sig gøre at lave en glutenfri whiskeysauce??
Christine Ditlevsen
I skriver, at whiskey saucen er glutenfri, men da whiskey er lavet af bygmalt, kan det vel i sagens natur ikke lade sig gøre at lave en glutenfri whiskeysauce??
Karina
Hej Christine
Det er helt rigtigt at whiskey kan være lavet af bygmalt. Whiskey kan dog også være brygget på majs eller andre kornsorter. I de fleste tilfælde fjernes glutenindholdet i destillerings-processen, som fx. er tilfældet med Jack Daniels Whiskey (se her http://www.jackdaniels.com/faqs) eller Jameson whiskey (se her http://www.jamesonwhiskey.com/dk/faq). Prøv også at se denne artikel http://www.dr.dk/levnu/mad/brevkasse-maa-gluten-allergikeren-drikke-snaps
Jeg håber det gav dig svar 🙂
Mvh Karina fra Allergikost