Mælkefri whiskeysauce

Denne opskrift er perfekt til dig, der gerne vil lave en lækker cremet, men mælkefri whiskeysauce. Perfekt til en weekend bøf eller hvad med nytårsaften? 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
75 g.Mælkefri margarine 
1 ds.Tomatpuré
(den store – smag til indtil du opnår den ønskede
smag. Du skal som minimum bruge halvdelen
af dåsen)
 
1 brikMadlavningscremeKØB HER
2 tsk. rosmarin, frisk hakket 
2 spsk.Whiskey 
 Sukker 
 Salt 
 Peber 

Sådan gør du:

Først smeltes margarine og tomatpuré tilsættes. Dette koges sammen og madlavningscremen tilsættes. Derefter tilsættes whiskey og rosmarin og der smages til med sukker, salt og peber. 

2 comments

  1. Christine Ditlevsen

    I skriver, at whiskey saucen er glutenfri, men da whiskey er lavet af bygmalt, kan det vel i sagens natur ikke lade sig gøre at lave en glutenfri whiskeysauce??

    1. Karina

      Hej Christine
      Det er helt rigtigt at whiskey kan være lavet af bygmalt. Whiskey kan dog også være brygget på majs eller andre kornsorter. I de fleste tilfælde fjernes glutenindholdet i destillerings-processen, som fx. er tilfældet med Jack Daniels Whiskey (se her http://www.jackdaniels.com/faqs) eller Jameson whiskey (se her http://www.jamesonwhiskey.com/dk/faq). Prøv også at se denne artikel http://www.dr.dk/levnu/mad/brevkasse-maa-gluten-allergikeren-drikke-snaps
      Jeg håber det gav dig svar 🙂
      Mvh Karina fra Allergikost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *