Denne lækre mælkefri is bør laves i almindelig fryser og ikke is-maskine. Den er super nem at lave og smager fantastisk 🙂 Prøv den til fødselsdag, nytårsaften eller på en varm sommerdag 🙂
Pisk æggeblommer og sukker til du får en tyk masse. Tilsæt kornene fra vaniljestangen. Pisk madlavningscremen stift og vend den forsigtigt i æggemassen. Smelt chokoladen over et vandbad og kom den forsigtigt i is-blandingen (en tynd stråle!). Kom isblandingen i en form og frys den i 8 timer i en alm. fryser inden servering. Pynt med spraycreme og eksempelvis bær.
2 comments
Michael Pejstrup
Kan man bruge æg erstatning i stedet for æggeblomme?
Michael Pejstrup
Kan man bruge æg erstatning i stedet for æggeblomme?
Allergikost
Hej Michael
Vi har ikke prøvet det men tror det umiddelbart. Hvis du prøver det, så meld gerne tilbage med resultatet.