Mælkefri ris á l’amande

Mælkefri ris á l’amande – smager præcis som den med mælk 😀

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
1 portionRisengrød(Se mælkefri risengrød)
 Korn fra 2-4 vaniljestænger
Smag evt. til med vaniljesukker.
 
4 dl.PiskecremeKØB HER
Evt.Lidt sukker 
Evt. 150 g.Smuttede mandler
(Hvis du gerne vil have hakkede mandler i)
 
   
   
   

Sådan gør du:

Piskecremen piskes stift. Vaniljekorn skrabes ud af vaniljestangen og vendes i. Smag til med sukker hvis du vil have den sødere. Vend piskecremen med risengrøden. Hvis du kan lide mandler i din ris á l’amande, smuttes mandlerne og hakkes fint, inden de vendes i. Server med kirsebærsauce eller kirsebærjuice. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *