10. oktober 201413. oktober 2020Myslibarer Glutenfri - Snacks by Allergikost En lækker snack til at tage med på farten, disse lækre myslibarer kan laves lige efter din smag – alt efter hvilke frugter du foretrækker. Opskriften er glutenfri og hvedefri 🙂 Du skal bruge:AntalIngrediensProduktlink1 dåseKondenseret mælk eller kokosmælkKØB HER400 g.Glutenfri havregrynKØB HER80 g.Kokosmel 75 g.Tørrede frugt: f.eks. frysetørret gojibær, tranebær, rosiner eller blåbær 50 g.Grofthakkede mandler Sådan gør du:Varm den kondenserede mælk i en gryde.Når den er varm, uden at koge, tilsættes de øvrige ingredienser. Rør til du har en jævn masse.Kom massen op i en form foret med bagepapir, ca. 30 x 30 cm.Bages i ovnen ved 125© i 1 time.Efter afkøling skæres myslikagen ud i barer i den størrelse, du ønsker. Print opskrift