Myslibarer

En lækker snack til at tage med på farten, disse lækre myslibarer kan laves lige efter din smag – alt efter hvilke frugter du foretrækker. Opskriften er glutenfri og hvedefri 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
1 dåseKondenseret mælk eller kokosmælkKØB HER
400 g.Glutenfri havregrynKØB HER
80 g.Kokosmel 
75 g.Tørrede frugt: f.eks. frysetørret gojibær,
tranebær, rosiner eller blåbær
 
50 g.Grofthakkede mandler 

Sådan gør du:

Varm den kondenserede mælk i en gryde.

Når den er varm, uden at koge, tilsættes de øvrige ingredienser. Rør til du har en jævn masse.

Kom massen op i en form foret med bagepapir, ca. 30 x 30 cm.

Bages i ovnen ved 125© i 1 time.

Efter afkøling skæres myslikagen ud i barer i den størrelse, du ønsker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *