Disse dejlige remonce snegle er glutenfri, hvedefri, mælkefri og laktosefri 🙂
Du skal bruge:
Sådan gør du:
1 dl. lunkent vand blandes med HUSK og lader det stå og gelere i ca. 5 minutter.
Gæren opløses herefter i 0,5 dl. lunkent vand og røre i gelemassen.
Æg, olie, salt og sukker røres i.
Tilsidst tilsættes melet og dejen røres godt sammen.
Dejen hæver i 30 minutter, og rulles herefter ud i et rektangel i mellem 2 stykker bagepapir.
Fyldet røres sammen ved at blande fedtstof, marcipan og kokosblomstsukker til en ensartet masse.
Fyldes smøres ud i et tyndt lag på dejpladen, og der drysses med frysetørret bær. Er der større bær i blandt kan disse med fordel knuses ydeligere.
Dejpladen rulles sammen evt. ved hjælp af bagepapiret og der skæres skiver af ca. 2 cm.
Fordel sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv hver enkelt snehl et lille tryk.
Bage ved 200 grader i 10-12 minutter eller til de er gylne og lækre.
Afkøles på en rist og nydes med det samme.
Kagerne er fryseegnet.