Mælkesnitter

Disse dejlige mælkesnitter er glutenfri, hvedefri, mælkefri og laktosefri 🙂

Opskriften giver ca. 10 stk.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
75 g.Brun rørsukker eller Sukrin GoldKØB HER
50 g.Sukker 
100 g.Mørk chokoladeKØB HER
4Æg 
60 g.Havremel (Blend havregryn)KØB HER
30 g.Kakao 
1 tsk.Bagepulver 
 Lidt salt 
   
Fyld:  
50 g.Smør eller mælkefri margarine 
100 g.PiskecremeKØB HER
40 g.

Honning
(Smag til, da piskecremem er sød i sig selv)

KØB HER
 Vaniljepulver 

Sådan gør du:

Hak og smelt chokoladen over vandbad.

Pisk imens æg og sukker let og luftigt.

Bland de tørrer ingredienser i en skål.

Hæld den smeltede chokolade i æggeblandingen og vend det sammen.

Vend herefter de tørre ingredienser i, til der opnås en homogen masse.

Dejen bredes tyndt ud i et jævnt lag på en bageplade beklædt med bagepapir.

Kagen bages i ovnen i 6-8 minutter ved 200 grader. Hold øje med den, da dejen ikke er så tyk og derfor bliver bagt hurtigt.

Køl kagepladen af på en rist.

Fyldet blandes ved at fedtstof og honning røres sammen.

Pisk fløde alternativet til skum.

Vend de to ting sammen og smag til med vanilje.

Når kagen er kold kan dej pladen deles på midten, så du får to lige store stykker.

Det ene fordeles cremen på i et jævnt lag, herefter ligges det andet stykke oven på.

Kagen stilles i fryseren i ca. 30 minutter.

Når kagen tages ud, kan den nu stæres i snitter og nydes.

Opbevares i køleskabet eller på frys.

Denne opskrift er lavet af Julie Jørgensen. Se hendes blog her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *