Sådan gør du:
Hak og smelt chokoladen over vandbad.
Pisk imens æg og sukker let og luftigt.
Bland de tørrer ingredienser i en skål.
Hæld den smeltede chokolade i æggeblandingen og vend det sammen.
Vend herefter de tørre ingredienser i, til der opnås en homogen masse.
Dejen bredes tyndt ud i et jævnt lag på en bageplade beklædt med bagepapir.
Kagen bages i ovnen i 6-8 minutter ved 200 grader. Hold øje med den, da dejen ikke er så tyk og derfor bliver bagt hurtigt.
Køl kagepladen af på en rist.
Fyldet blandes ved at fedtstof og honning røres sammen.
Pisk fløde alternativet til skum.
Vend de to ting sammen og smag til med vanilje.
Når kagen er kold kan dej pladen deles på midten, så du får to lige store stykker.
Det ene fordeles cremen på i et jævnt lag, herefter ligges det andet stykke oven på.
Kagen stilles i fryseren i ca. 30 minutter.
Når kagen tages ud, kan den nu stæres i snitter og nydes.
Opbevares i køleskabet eller på frys.
Denne opskrift er lavet af Julie Jørgensen. Se hendes blog her.