Rabarber crumble med kokosfibre

Denne lækre dessert er laktosefri, ægfri, hvedefri og glutenfri. Prøv og udskift rabarber med din yndlingsfrugt eller bær.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
Rabarberkompot:  
150 g.Rabarber i skiver á 2 cm. (evt. frosne) 
25 g.Sukker 
1/2 – 1 spsk.Kokosfibre 
   
Crumble  
50 g.JyttemelKØB HER
50 g.HavregrynKØB HER eller KØB HER
75 g.Smør (evt. laktosefri) 
30 g.Laktosefri smør 
75 g.Brun Farin 

Sådan gør du:

Kom rabarber stykker, sukker, kornene fra ½ vaniljestang og kokosfibre i en skål og bland det godt sammen. Fordel det nu i to små ramekiner og bag disse ved 170 grader i 20 min.

Imens laves en crumble, hvor alle ingredienserne kommes i en foodprocessor eller en skål, og blandes godt til en smuldret dej.

Dejen fordeles over de varme rabarber og kommes igen i ovnen for at bage yderligere 15-20 minutter.

Nydes lun og lækker med laktosefri is, yoghurt eller piskefløde/piskecreme til. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *