Sprød mysli-crumble

Denne lækre myslicrumble er et godt alternativ til at komme på koldskålen eller yoghurten. Den er glutenfri, hvedefri, laktosefri og nøddefri.

Sprød mysli-crumble

Ingredienser:

75 g glutenfri havregryn evt. grov valset Køb her eller Køb her

100 g boghvedemel Køb her

50 g kikærtemel Køb her

100 g sirup

salt

2-3 tsk kanel

25 g laktosefri smør

½ dl vand

Fremgangsmåde:

Kom  alle ingredienserne, undtaget havregryn, i en foodprocessor og miks det godt. Herefter kommes blandingen i en skål og havregryn røres i. Alternativt kan alle ingredienserne røres sammen i skålen fra start.

Den nu færdige dej vil være en anelse klistret, men skal på bedste vis, smuldres ud over en bageplade beklædt med bagepapir i små klatter. Dette skal nu tørres ved 150 grader i 60-75 min.

Du skal sørge for undervejs at røre i myslien, her kan du evt. også gøre klumperne mindre ved at skille dem ad med to skeer.

Når myslien er gylden og gennemtør, køles den af og kommes i en lufttæt beholder.

Du kan evt. supplere med hakket nødder og chokolade for en luksusversion, eller kerner og tørret frugt som alternativ.

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *