Denne lækre myslicrumble er et godt alternativ til at komme på koldskålen eller yoghurten. Den er glutenfri, hvedefri, laktosefri og nøddefri.
Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne, undtaget havregryn, i en foodprocessor og miks det godt. Herefter kommes blandingen i en skål og havregryn røres i. Alternativt kan alle ingredienserne røres sammen i skålen fra start.
Den nu færdige dej vil være en anelse klistret, men skal på bedste vis, smuldres ud over en bageplade beklædt med bagepapir i små klatter. Dette skal nu tørres ved 150 grader i 60-75 min.
Du skal sørge for undervejs at røre i myslien, her kan du evt. også gøre klumperne mindre ved at skille dem ad med to skeer.
Når myslien er gylden og gennemtør, køles den af og kommes i en lufttæt beholder.
Du kan evt. supplere med hakket nødder og chokolade for en luksusversion, eller kerner og tørret frugt som alternativ.