Muffins med blåbær og squash

Kollage-blåbær-squash-muffins

🙂 Disse dejlige, allergivenlige og sunde muffins er lavet i samarbejde med kostvejleder Louise Sand Thomsen.

Muffins med blåbær og squash

Ingredienser:

4 æg

175 gram squash

110 gram mandelmel

115 gram kokosmel

270 g kokosmælk

80 gram sukrin Køb her eller alternativt sukrin melis Køb her

150 gram blåbær

3 tsk vaniljesukker eller frøene fra 2 stang vanilje

3 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:

Riv squash på et rivejern. Bland mandelmel, æg, kokosmel, kokosmælk, sukrin, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Rør squash i blandingen og vend forsigtigt blåbær i.

For dine muffinsforme med bagepapir og fyld dem op med dej. Bag dem midt i ovnen ved 150 grader varmluft i 40-45 minutter.

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *