Muffins med blåbær og squash

🙂 Disse dejlige, allergivenlige og sunde muffins er lavet i samarbejde med kostvejleder Louise Sand Thomsen.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
4Æg 
175 g.Squash 
110 g.Mandelmel 
115 g.Kokosmel 
270 g.Kokosmælk 
80 g.Sukrin eller Sukrin MelisKØB HER eller KØB HER
150 g.Blåbær 
3 tsk.Vaniljesukker eller
frøene fra 2 stang vanilje
 
3 tsk.Bagepulver 

Sådan gør du:

Riv squash på et rivejern. Bland mandelmel, æg, kokosmel, kokosmælk, sukrin, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Rør squash i blandingen og vend forsigtigt blåbær i.

For dine muffinsforme med bagepapir og fyld dem op med dej. Bag dem midt i ovnen ved 150 grader varmluft i 40-45 minutter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *