Minipizzaer med havremel

Denne opskrift er glutenfri og hvedefri 🙂

Der bliver 8-10 stk.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
1,5 dl.Vand 
0,5 tsk.Salt 
2 tsk.Tørgær 
3 dl.Havremel (Blend havregryn fint)KØB HER
2 spsk.Rapsolie 
   
Fyld:  
 Pizzasauce (Glutenfri) 
 ChorizopølseKØB HER
 Frisk mozzarella 
 Oregano 

Sådan gør du:

Bland salt, tørgær og en smule havremel med det varme vand (ca. 45 grader). Tilsæt resten af melet samt olie og ælt dejen til den er glat.

Del dejen i 10 lige store stykker, form hvert stykke til en bolle, som trykkes flad, ca. 8 cm i diameter. Læg disse på et stykke bagepapir og lad dem hæve i ca. 20 min.

Varm ovnen op til 250 grader.

Kom fyldet på pizzaerne.

Bages midt i ovnen i 10 – 12 min. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *