Du skal bruge:
Antal | Ingrediens | Produktlink |
175 g. | Basismel | KØB HER |
20 g. | Tapiokastivelse | KØB HER |
125 g. | Sukker | |
3 spsk. | Kakaopulvwe | |
1 tsk. | Bagepulver | |
2,5 dl. | Vand | |
2 dl. | Olie | |
50 g. | Hakkede mandler | |
100 g. | Hakket chokolade | KØB HER |
Topping: | ||
120 g. | Chokolade | KØB HER |
125 g. | Plantemargarine | |
450 g. | Flormelis | |
1 tsk. | Vanilje | |
125 ml. | Piskecreme | KØB HER |
Sådan gør du:
Fremgangsmåde dej:
- Bland olie og vand.
- Tilsæt mel, tapiokastivelse, sukker, bagepulver og kakao i væsken og rør til dejen er glat.
- Vend hakkede mandler og mørk chokolade i.
- Hæld dejen i muffinsforme.
- Bag kagerne ved 170° i 30-35 min.
- Lad kagerne afkøle og pynt dem med toppingen.
Fremgangsmåde topping:
- Smelt chokokolade sammen med margarinen og vanille over vandbad. Tag skålen af varmen.
- Sigt flormelissen ned i chokolademassen og pisk med en håndmixer på laveste hastighed. Blandingen bliver tyk og hård men skal piskes virkelig godt sammen.
- Hæld nu piskecremen i lidt efter lidt under piskning.
- Pisk indtil frostingen er glat.
Tilsæt evt. lidt revet appelsinskal til dejen, hvis du er til det.