Citron mysli morgenmadsmuffins

Opskriften er hvede- og glutenfri og kan også bruges af mælkeallergikere og folk med laktoseintolerance, såfremt der bruges et alternativ til mælk, fx. sojamælk. Opskriften er udlånt af Christine Bailey, Nairn’s Oatcakes.

Giver ca. 10 muffins

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
125 g.BoghvedemelKØB HER
25 g.Kartoffelmel 
2 tsk.Bagepulver 
1 KnivspidsHavsalt 
2 tsk.GuargummiKØB HER
110 g.Glutenfri granolaKØB HER
2 spsk.Tørrede tranebær 
75 g.SukrinKØB HER
3Æg 
4 spsk.Olivenolie 
 Skal fra 1 citron 
1 spsk.Citronsaft 
150 ml.Mælk eller alternativ 

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 180 grader celsius. Bland rismel, kartoffelmel, bagepulver, havsalt, guargum, mysli og tranebær i en stor skål. Kom sukrin, æg, olie, citronskal og citronsaft i en blender og blend. Hæld det i melblandingen og bland til en tyk dej.

Hæld dejen i smurte muffin forme. Bages i 15-20 minutter, indtil toppen er gylden brun. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *