Blondies med mandler og appelsin

Dette er den lyse udgave af brownies. Den smager FANTASTISK og man skal have en god viljestyrke, hvis man skal holde sig til kun ét stykke 🙂 Kagen er glutenfri. Velbekomme! 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
175 g.Smør 
150 g.Jytte melmixKØB HER
1 tsk.Glutenfri bagepulver 
190 g.Brun farin 
2 tsk.Vaniljesukker 
150 g.Mandler 
200 g.Hvid chokoladeKØB HER
1/2Usprøjtet appelsin 
100 g.Mandelmel (eller blend 100g mandler fint) 
2Æg 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 175 grader. Beklæd en bradepande (ca. 20×20 cm) med bagepapir. Smelt smørret og afkøl let. Pisk smør, sukker og brun farin godt sammen og pisk derefter æg og vaniljesukker. Til sidst tilsættes melblandingen. Hak mandler og hvid chokolade groft og riv appelsinskallen fint. Vend det i dejen med mandelmelet. Fordel dejen i bradepanden og bag kagen i ca. 25-40 minutter. Den skal virke lidt ubagt. Lad gerne kagen stå til næste dag, så sætter den sig og bliver rigtig lækker og blød indeni. Skær kagen i små hapsere og server med sommerens bær. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *