Tiramisu

Denne opskrift er glutenfri 🙂 Drøm dig tilbage til sommerferien i Italien.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
1 bægerPasteuriseret æggeblomme 
3 spsk.Sukker 
1 bægerPasteuriseret æggehvide 
250 g.Mascarpone 
 Korn fra 1 vaniljestang 
1 dl.PiskeflødeKØB HER
2 spsk.Instant kaffepulver 
1 dl.Kogende vand 
1 pakkeHavre & ChokoladekiksKØB HER
4 spsk.Rom 
 Mørk chokoladeKØB HER

Sådan gør du:

Pisk æggeblommerne stive med 2 spsk. sukker (gem den sidste spiseske til senere). I en anden skål piskes æggehviderne næsten stive og den sidste spsk. sukker tilsættes her. Pisk herefter hviden hel stiv.

I en ny skål vendes mascarpone med vaniljekorn og æggeblomme-massen tilsættes. Vær omhyggelig så der ikke er klumper med mascarpone i massen. Fold de piskede æggehvider i massen. Pisk fløden til en let skum og vend den ligeledes i til en creme.

Opløs kaffen i kogende vand og tilsæt rom. Dyp bunden af dine celi chip i kaffeblandingen, så de suger kaffe til sig. De skal ikke være helt bløde. Kom kagerne i et lille fad eller i glas og fordel skiftevis mellem kager og creme. Hak lidt chokolade og pynt på toppen. Lad din tiramisu hvile mindst én time i køleskab inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *