Denne opskrift er glutenfri 🙂 Drøm dig tilbage til sommerferien i Italien.
Sådan gør du:
Pisk æggeblommerne stive med 2 spsk. sukker (gem den sidste spiseske til senere). I en anden skål piskes æggehviderne næsten stive og den sidste spsk. sukker tilsættes her. Pisk herefter hviden hel stiv.
I en ny skål vendes mascarpone med vaniljekorn og æggeblomme-massen tilsættes. Vær omhyggelig så der ikke er klumper med mascarpone i massen. Fold de piskede æggehvider i massen. Pisk fløden til en let skum og vend den ligeledes i til en creme.
Opløs kaffen i kogende vand og tilsæt rom. Dyp bunden af dine celi chip i kaffeblandingen, så de suger kaffe til sig. De skal ikke være helt bløde. Kom kagerne i et lille fad eller i glas og fordel skiftevis mellem kager og creme. Hak lidt chokolade og pynt på toppen. Lad din tiramisu hvile mindst én time i køleskab inden servering.