7. august 20149. oktober 2020Skinkeboller Glutenfri - Madpakken by Allergikost Glutenfri skinkeboller – perfekte til madpakken 🙂 Du skal bruge:AntalIngrediensProduktlink450 g.Naturlig glutenfri lyst basismelKØB HER150 g.Smeltet margarine 50 g.Gær 200 g.Skinke i strimler 2-2,5 dl.Mælk 1 tsk.Salt Æg til pensling Sådan gør du:Smelt margarinen, bland mælken i og lad det blive fingervarmt.rør gæren ud i mælken.Tilsæt mel, Fiberfin, margarine, salt og skinke og ælt dethele godt sammen til en ensartet, fugtig dej.Del dejen i 24 boller (det er nemmest hvis du kommer koldtvand på hænderne, så hænger dejen ikke i).Lad bollerne hæve 30-45 minutter.Pensl med æg og bag dem midt i ovnen 8-10 min. ved 225 grader.Du kan eventuelt drysse lidt revet ost på toppen inden de bages. Print opskrift