Quinoa thai salat – når det skal være sundt og lækkert! Retten er glutenfri, hvedefri, laktosefri og mælkefri 🙂
Opskriften giver 2 portioner.
Du skal bruge:
Antal | Ingrediens | Produktlink |
1,5 dl. | Quinoa | |
3 dl. | Vand | |
1 dåse | Sorte bønner eller kidney bønner | |
10 | Cherry tomater | |
2 | Forårsløg | |
2 | Gule snack peberfrugter | |
1 hoved | Hjertesalat | |
4 | Grønne asparges | |
Cashewnødder | ||
Dressing: | ||
1 tsk. | Rød curry paste | |
3 tsk. | Glutenfri soja | KØB HER |
1 tsk. | Tahini | |
2 tsk. | Saft fra frisk økologisk lime | |
1 tsk. | Koldpresset raspolie eller olivenolie |
Sådan gør du:
Dressingen laves ved at blande alle ingredienserne sammen, og stilles derefter til side.
Quinoa koges efter anvisningen på posen.
Imens skylles bønnerne godt i en sigte. Tomater skæres i både, peberfrugt i tern, forårsløg snittes fint og snit gerne toppen med. Asparges puttes i en lille skål med en sjat vand og varmes i mikroovnen et minut tid, til de blevet lidt møre og skæres derefter i skiver.
Hjertesalat snittes og det hele blandes sammen. Når quick quinoa er færdigkogt, sættes det til en hurtig afdrypning og blandes med grønsagerne, dressingen hældes ud over og der pyntes med lidt cashewnødder.