Quinoa thai salat

Quinoa thai salat  – når det skal være sundt og lækkert!  Retten er glutenfri, hvedefri, laktosefri og mælkefri 🙂

Opskriften giver 2 portioner.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
1,5 dl.Quinoa 
3 dl.Vand 
1 dåseSorte bønner eller kidney bønner 
10Cherry tomater 
2Forårsløg 
2Gule snack peberfrugter 
1 hovedHjertesalat 
4Grønne asparges 
 Cashewnødder 
   
Dressing:  
1 tsk.Rød curry paste 
3 tsk.Glutenfri sojaKØB HER
1 tsk.Tahini 
2 tsk.Saft fra frisk økologisk lime 
1 tsk.Koldpresset raspolie eller olivenolie 

Sådan gør du:

Dressingen laves ved at blande alle ingredienserne sammen, og stilles derefter til side. 

Quinoa koges efter anvisningen på posen.
Imens skylles bønnerne godt i en sigte. Tomater skæres i både, peberfrugt i tern, forårsløg snittes fint og snit gerne toppen med. Asparges puttes i en lille skål med en sjat vand og varmes i mikroovnen et minut tid, til de blevet lidt møre og skæres derefter i skiver.
Hjertesalat snittes og det hele blandes sammen. Når quick quinoa er færdigkogt, sættes det til en hurtig afdrypning og blandes med grønsagerne, dressingen hældes ud over og der pyntes med lidt cashewnødder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *