Bagt citronmousse

Denne dejlige citronmousse er glutenfri og hvedefri 🙂

Opskriften giver 6 portioner.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
40 g.Blødt smør 
150 g.Sukker (+ lidt ekstra til ramakinerne) 
2Æg 
2 tsk.Citronskal 
1 dl.Citronsaft 
3 spsk.TJOIS BasismelKØB HER
1/2 tsk.Bagepulver 
2,5 dl.Mælk 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 150-160 grader varmluft. Pisk smør og sukker med en elpisker til en hvid og cremet masse. Del æggene i blommer og hvider.

Pisk æggeblommer og 1 tsk. revet citronskal i smørmassen. Pisk indtil cremen er jævn. Sigt mel og bagepulver i cremen Tilsæt 1 dl citronsaft og mælk, og pisk lidt mere.

Pisk æggehviderne helt stive med elpiskeren, og vend dem forsigtigt i cremen. Smør ramakinerne med lidt smør og drys med sukker. Hæld cremen i. Sæt formene i en bradepande og hæld vand i bradepanden, så det når halvvejs op ad formenes kanter. Sæt bradepanden med formene i ovnen i 40 min, til desserterne er gyldne og faste. De  skal være faste på toppen, men cremen indeni skal være blød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *