Kanelkage uden æg

Kanelkage

En dejlig kanelkage til dig der ikke kan tåle gluten eller æg 🙂 Den gode smag af kanel gør kagen god til jul.

Kanelkage uden æg

Ingredienser:

125 g smeltet margarine
400 g Sukker
½ liter kærnemælk eller ½ liter madlavningscreme Køb her
400 g Classic mel Køb her
4 tsk. kanel
2 tsk. natron

+ evt. lidt citronsaft

Glasur:
50 g margarine – smeltet
250 g flormelis
2 tsk. vanillesukker
1 spsk. kakao
4 spsk. kold kaffe

Fremgangsmåde:

Margarine og sukker piskes godt sammen og alle de andre ingredienser blandes i. Røres godt sammen og hældes i en stor bradepande
Bages ved 200° i ca. 30 minutter.

Servering:
Glasuren smøres på kagen mens den endnu er varm.

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *