Kanelkage uden æg

En dejlig kanelkage til dig der ikke kan tåle gluten eller æg 🙂 Den gode smag af kanel gør kagen god til jul.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
125 g.Smeltet margarine 
400 g.Sukker 
0,5 l.Kærnemælk eller madlavningscremeKØB HER
400 g.Classic MelKØB HER
4 tsk.Kanel 
2 tsk.Natron 
Evt.Lidt citronsaft 
   
Glasur:  
50 g.Margarine – smeltet 
250 g.Flormelis 
2 tsk.Vaniljesukker 
1 spsk.Kakao 
4 spsk.Kold kaffe 

Sådan gør du:

Margarine og sukker piskes godt sammen og alle de andre ingredienser blandes i. Røres godt sammen og hældes i en stor bradepande
Bages ved 200° i ca. 30 minutter.

Servering:
Glasuren smøres på kagen mens den endnu er varm. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *