5. november 20149. december 2021Kanelkage uden æg Glutenfri - Jul - Kager by Allergikost En dejlig kanelkage til dig der ikke kan tåle gluten eller æg 🙂 Den gode smag af kanel gør kagen god til jul. Du skal bruge:AntalIngrediensProduktlink125 g.Smeltet margarine 400 g.Sukker 0,5 l.Kærnemælk eller madlavningscremeKØB HER400 g.Classic MelKØB HER4 tsk.Kanel 2 tsk.Natron Evt.Lidt citronsaft Glasur: 50 g.Margarine – smeltet 250 g.Flormelis 2 tsk.Vaniljesukker 1 spsk.Kakao 4 spsk.Kold kaffe Sådan gør du:Margarine og sukker piskes godt sammen og alle de andre ingredienser blandes i. Røres godt sammen og hældes i en stor bradepandeBages ved 200° i ca. 30 minutter.Servering:Glasuren smøres på kagen mens den endnu er varm. Print opskrift