Honningkager

Lækre glutenfri honningkager 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
250 g.Farin 
450 g.Honning 
110 g.Smør/margarine 
1 tsk.Kanel 
1 tsk.Allehånde 
1,5 tsk.Natron 
800 g.Classic MelmixKØB HER
   
Glasur:  
200 g.Flormelis 
1Æggehvide 
 Frugtfarve 

Sådan gør du:

Farin, honning og smør eller margarine varmes i en gryde, til sukkeret er helt smeltet. Gryden tages fra varmen. Blandingen afkøles. Natron og krydderierne sigtes sammen med det meste af melet og røres i. Dejen æltes godt igennem og hviler en times tid, hvorefter den udrulles i ½ cm tykkelse på melstrøet bord. Udstikkes som hjerter og kagemænd. Sættes i forvarmet ovn og bages ca 7 minutter ved 200°. Skal kagerne hænges op, laves der hul i dem straks efter bagningen. Kagerne afkøles og pyntes med glasur. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *