4. november 201413. oktober 2020Juice kage Desserter - Glutenfri - Kager by Allergikost Lækker glutenfri kage 🙂 Du skal bruge:AntalIngrediensProduktlink4Æg 6 dl.Sukker 300 g.Smeltet smør 7 dl.Classic MelKØB HER8 tsk.Vaniljesukker 5 tsk.Bagepulver 2 dl.Juice (f.eks. ananasjuice) 2 tsk.GuargummiKØB HER Glasur: 400 g.Flormelis – Ønskes et mere kalorielet glasur, kan du erstatte halvdelen af flormeliset med sukrin melisKØB HER4 spsk.Smeltet smør 8 spsk.Juice (f.eks. ananasjuice) 3 tsk. Vaniljesukker Sådan gør du:Pisk æg og sukker. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kom kagen i smurt form og bag den midt i ovnen ved 170 grader i 30-40 minutter. Ingredienserne til den ønskede glasur blandes og smøres på den afkølede kage. Print opskrift