Halloween græskar muffins

Saftige, svampet og krydret græskar muffins – glutenfri, hvedefri, sukkerfri.

Bages helst den dag hvor de skal spises, da det er den dag de er bedst.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
130 g.Mandelmel 
170 g.Tjois BasismelKØB HER
55 g.TapiokastivelseKØB HER
1 tsk.GuargummiKØB HER
340 g.Sukker eller SukrinKØB HER
4 tsk.Bagepulver 
1/4 tsk.Salt 
3Æg 
300 g.Græskar puré 
0,6 dl.Mælk 
2 tsk.Mandel- eller vaniljeekstrakt 
2 dl.Ingefær øl 
1 tsk. Kanel 
1/2 tsk.Kardemomme 
1/2 tsk.Stødt nellike 
1/2 tsk.Stødt muskatnød 

Sådan gør du:

Mælk og øl blandes og sættes til side.

Bland alle de tørre ingredienser undtagen sukker ogsæt til side.

Bland mælk/øl med æg og sukkerog bland derefter mandel/vanilje ekstrakt i og græskar pureen.

Bland til sidst de tørre ingredienser i og rør indtil dejen har samlet sig.

Bages i 20 minutter ved 175 grader.

Pynt derefter med glasur.

Tip:

Græskar purre kan laves ud af et hokkaido græskar. Rens græskaret for kerner og skær den i mindre stykker, disse stykker bages derefter i ovnen indtil frugtkødet er blevet blødt – ligesom en bagt kartoffel.

Tag derefter græskar stykkerne ud af ovnen og lad dem afkøle lidt inden du fjerner frugtkødet fra skallen. Kernerne kan du rense og riste i ovnen efterfølgende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *