3 tykke pandekager

Lækre tykke pandekager – perfekte en søndag morgen til brunch 🙂 til dig der har glutenallergi, hvedeallergi eller laktoseintolerance.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
25 g.Mandelmel 
25 g.Havremel (Blend havregryn fint)KØB HER
1/2 tsk.Bagepulver 
1 tsk.Vaniljesukker 
1Æg 
1/2 dl.Mælk (evt. laktosefri) 
 Olie til stegning 

Sådan gør du:

Rør de tørrer ingredienser sammen, og pisk æg samt mælk i, så der opnås en homogen dej. Dejen hviler i ca. 15. minutter, hvorefter den hældes på en varm pande i små klatter, der stages i olie. Nydes lune og med sirup, sukker eller andet godt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *