Spøgelses-flødeboller

Denne opskrift er egnet dig dig med glutenallergi og hvedeallergi 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
1 pk.OatiesKØB HER
150 g.Sukker 
1/2 dl.Vand 
75 g.Pasteuriserede æggehvider 
Evt.Frugtfarve (Hvis du ønsker farvet skum) 
200-300 g.Hvid chokoladeKØB HER
 Mørk chokolade til pyntKØB HER

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne stive med en håndmixer. Bland sukker og vand i en gryde og kog massen i ca. 20 minutter til den tykner. Tilsæt sukkermassen til de piskede æggehvider i en tynd stråle, mens massen stadig er varm. Kom gryden i et vandbad og pisk indtil sukkermassen er helt stiv. Tilsæt frugtfarve hvis du ønsker en farvet skum.

Kom skummet i en sprøjtepose. Lav høje toppe ovenpå vaffelbundende. Smelt den hvide chokolade i et vandbad. Brug en pensel til at ”male” chokoladen på skummet. Hvis skummet ikke holder så bag toppene i ovnen i ca. 5 minutter ved 180 grader, så overfladen bliver fast. Lad den hvide chokolade stivne helt, før du tegner øjne på spøgelserne med smeltet mørk chokolade. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *