Denne opskrift er egnet dig dig med glutenallergi og hvedeallergi 🙂
Sådan gør du:
Pisk æggehviderne stive med en håndmixer. Bland sukker og vand i en gryde og kog massen i ca. 20 minutter til den tykner. Tilsæt sukkermassen til de piskede æggehvider i en tynd stråle, mens massen stadig er varm. Kom gryden i et vandbad og pisk indtil sukkermassen er helt stiv. Tilsæt frugtfarve hvis du ønsker en farvet skum.
Kom skummet i en sprøjtepose. Lav høje toppe ovenpå vaffelbundende. Smelt den hvide chokolade i et vandbad. Brug en pensel til at ”male” chokoladen på skummet. Hvis skummet ikke holder så bag toppene i ovnen i ca. 5 minutter ved 180 grader, så overfladen bliver fast. Lad den hvide chokolade stivne helt, før du tegner øjne på spøgelserne med smeltet mørk chokolade.