Glutenfri Lagkagebunde, 3 stk.

Glutenfri lagkagebunde, hvor der bliver til 3 styks.

Du skal bruge:

175 g TJOIS Basismel Køb her
1 tsk. Guargummi Køb her
175 g sukker
5 æg
1 1/4 tsk. bagepulver
1 tsk. Vaniljesukker

Sådan gør du:


Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.


Bland basismel, guargummi, bagepulver og vaniljesukker og sigt det i æggesnapsen.
Bland det forsigtigt sammen med en dejskraber, så du ikke rører luften ud af dejen.


Hæld dejen i en smurt springform, ca. 26 cm i diameter.
Lav med en grydeske en lille fordybning midt i dejen. Det gør, at dejen ikke hæver op på midten under bagningen.


Bag kagen nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.
Hvis kagen bliver for mørk, kan du lægge et stykke bagepapir over formen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *