Kærnemælkshorn uden mælk

Glutenfrie, mælkefrie, veganske
Ca. 16 stk.

Du skal bruge:

375 g TJOIS Basismel Køb her
1 tsk. Guargummi Køb her
250 g plantesmør
1 dl plantemælk
1 spsk. citronsaft
25 g gær

Fyld efter smag, f.eks. syltetøj, chokoladesmørepålæg eller marcipan.
Kaffe og perlesukker til pynt.

Sådan gør du:

Bland plantemælk og citronsaft og stil det til side. I løbet af 5-10 minutter får det konsistens som kærnemælk.

Bland guargum og mel og smuldr plantesmør i.
Rør gæren ud i plantemælken.

Bland alt sammen og ælt det godt igennem.
Lad dejen hvile 45 minutter.

Udrul nu i to cirkler på et stykke bagepapir. Del dejen i 8 trekanter.
Læg lidt fyld på hver trekant og rul trekanten sammen fra den brede ende til små horn.
Jeg synes det var nemmest at klippe bagepapiret med ud og bruge det til at rulle hornene.

Lad hornene efterhæve tildækket et lunt sted ca. 45 minutter.
Pensles med kaffe og drysses med sukker.
Bages 15-20 minutter ved 200 grader.

Hornene kan også bages uden fyld og så flækkes og spises med smør.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *