Æbleskiver, gluten- og laktosefrie, ca. 40 stk.

Du skal bruge:

25 ggær 
75 glaktosefri smør 
3½ dllaktosefri mælk 
1 spsk.sukker 
1/4 tsk.salt 
1 tsk.kardemomme 
½citronrenen skal her af
4æg 
225 g TJOIS Pandekage/vaffelmixKøb her

Sådan gør du:

Smelt smørret og bland dem med mælk, så det bliver håndlunt og opløs så gæren heri.
Lad denne blanding stå 5 minutter på et lunt sted.
Rør æggeblommerne i.
Bland sukker, salt, kardemomme og citronskal i melet. Rør det hele i gærblandingen.
Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
Bag nu æbleskiverne i en æbleskivepande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *