Glutenfri citronmåne, 2 halve

Citronkage

Lækker glutenfri citronmåde.

Ingredienser:

200 g                  smør eller margarine

200 g                  rørsukker eller evt. 100 g sukker og 100 g Sukrin Gold Køb her.

4                          æg

2                          citroner – revet skal heraf

1 tsk.                   bagepulver

2 tsk.                   vaniljesukker

100 g                   TJOIS Basismel Køb her

175 g                   mandelmel

Glasur:

175 g                    flormelis

1                            citron – saft + skal til pynt.

Fremgangsmåde:

Pisk smør og rærsukker til det er luftigt og tilsæt så æggene, et af gangen. Kom du øvrige ingredienser i og rør til dejen er ensartet. Kom dejen op i en springform, der er smurt eller foret med bagepapir.

Bage kagen ved 170 grader varmluft i ca. 45 min.

Mærk om kagen er færdigbagt med en kødnål. Lad kagen køle af i formen.

Bland glasuren og tilføj flormelis eller citronsaft til du har den rette konsistens. Pynt kagen med glasur og revet citronskal.


Allergikost.com - TJOIS


print
Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *