Tarteletter

Opskrift fra allerginyt.dk

Du skal bruge:

300 g TJOIS Basismel Køb her
150 g smør  
1½ dl vand  
½ tsk. salt  

Fremgangsmåde

Rør alt hurtigt sammen i røremaskinen og læg det i køleskabet 15 min. Tag dejen ud, rul den ud på et melet bord til ca. ½ cm tykkelse. Fold dejen tre gange, pak den ind i plastikfilm og læg den i køleskab ca. 15 min.

Tag dejen ud og rul den igen ud til ca. ½ cm tykkelse.
Fold dejen tre gange – pak og køl.

Tag igen dejen ud og rul den ud, stik den med f.eks. en lille skål og læg dejen over muffinsforme for at få tarteletformen.

Pensl dem med æg eller smeltet kokosolie.
Stil tarteletterne i en forvarmet ovn 230 gradeer og sænk temperaturen til 200 grader.
Bag tarteletterne i ca. 15 min.

Lav tarteletfyld som du plejer, men skift melet ud med Jyttemel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *