Tarteletter

 

Tarteletter. Opskrift fra www.allerginyt.dk

Du skal bruge:

300 g TJOIS basismel – Køb her

150 g smør

1½ dl vand

½ tsk. salt

Fremgangsmåde

Rør alt hurtigt sammen i røremaskinen og læg det i køleskabet 15 min. Tag dejen ud, rul den ud på et melet bord til ca. ½ cm tykkelse. Fold dejen tre gange, pak den ind i plastikfilm og læg den i køleskab ca. 15 min.

Tag dejen ud og rul den igen ud til ca. ½ cm tykkelse.
Fold dejen tre gange – pak og køl.

Tag igen dejen ud og rul den ud, stik den med f.eks. en lille skål og læg dejen over muffinsforme for at få tarteletformen.

Pensl dem med æg eller smeltet kokosolie.
Stil tarteletterne i en forvarmet ovn 230 gradeer og sænk temperaturen til 200 grader.
Bag tarteletterne i ca. 15 min.

Lav tarteletfyld som du plejer, men skift melet ud med Jyttemel.

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *