Finskbrød Ca. 100 stk

Del denne opskrift

Ingredienser:
250 g smør (eller mælkefri margarine)
325 g Tjois Basismel ALMEL1575
1½ tsk. guargum ALDIV2006
85 g sukker
1 æg
Pynt:
Sammenpisket æg, perlesukker og hakkede nødder eller mandler.
Fremgangsmåde:
Bland mel og guargum.
Skær smør/margarine i små stykker og smuldr det i melet.
Bland sukker i og saml dejen med æg
Læg dejen i køleskab en times tid.
Rul dejen ud på et melet bord i ca. 1½ cm tykkelse og 5 cm længde.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl med æg og drys med sukker og hakkede nødder eller mandler.
Tryk pynten let ned i dejen.
Bages ved 200° i ca. 10 min. øverst i ovnen.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *