Finskbrød Ca. 100 stk

Du skal bruge:

250 gsmør eller mælkefri smør 
325 gTJOIS basis melmixKøb her
1½ tsk.GuargummiKøb her
85 gsukker 
1æg 
Til pynt:
1 sammenpisket æg til pensling
perlesukker
nødder eller hakket
mandler hakket

Sådan gør du:

Bland mel og guargum.
Skær smør/margarine i små stykker og smuldr det i melet.
Bland sukker i og saml dejen med æg
Læg dejen i køleskab en times tid.
Rul dejen ud på et melet bord i ca. 1½ cm tykkelse og 5 cm længde.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl med æg og drys med sukker og hakkede nødder eller mandler.
Tryk pynten let ned i dejen.
Bages ved 200° i ca. 10 min. øverst i ovnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *