Fudge med Chufella og ristede havregryn

Del denne opskrift

Opskrift på sprød fudge med Chufella og ristede havregryn

 

100 g. Chufella – Chokoladejordmandelcreme (ALDIV2063)

30 g sukker

70 g sirup

20 g mørk chokolade (ALCHI1837)

50 g ristede havregryn (ALMOR1420) (Se opskrift)

 

Ristede havregryn:

35 g. havregryn

15 g. sukker

1-2 spsk. olie

Fremgangmåde

Varm olie op i en pande og tilsæt havregryn og sukker. Rist det gyldent ved middel varme til sukkeret karamelliserer, og afkøl det på et stykke bagepapir.Smelt Chufella med sukker og sirup i en gryde ved lav varme.

Når massen er homogen tilsættes chokolade, der smelter med og til sidst tilsættes de ristede havregryn. Fordel massen i en form beklædt med bagepapir og køl den af. Når fudgen er kold skæres den i små stykker, nydes og opbevares på køl.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *