Veganske pandekager med banan – fri for gluten og laktose.

Til 2 personer

Lækre veganske pandekager med banan uden gluten og laktose. Perfekte til brunch, morgenmad, snack eller til hver en tid.

Du skal bruge:

2bananer 
15 gægerstatningKøb her
150 mlvandtil at piske i ægerstatning
1 spsk.boghvedemelkøb her
1 dlGlutenfri havregrynKøb her
1 tsk.kanel 
½ tsk.vaniljesukker 
en smulecitronsaft 

Sådan gør du:

Mos bananer og rør dem sammen med ægerstatningen.

Tilsæt de tørre ingredienser og rør rundt.

Steges i margarine/olie på en varm pande.

Servér med frisk frugt/nødder/kokos.

Tip: kan sagtens gemmes og spises kolde eller genopvarmes. Personligt synes jeg de er ret lækre at have med som snack sammen med lidt frugt og nødder :). 

 Udarbejdet af Natascha Leander, PB i ernæring & sundhed med speciale i fødevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *