Veganske pandekager med banan – fri for gluten og laktose.

Del denne opskrift

Lækre veganske pandekager med banan uden gluten og laktose. Perfekte til brunch, morgenmad, snack eller til hver en tid.

Ingredienser 2 personer:

2 bananer

40g ægerstatning pisket med 160ml vand (ALDIV2080) (eller 4 æg, hvis de hverken ønskes lavprotein eller vegansk)

1 spsk.  fuldkornsboghvedemel (ALMEL1549)

1 dl havregryn (ALMOR1420)

1 tsk. kanel

½ tsk. vaniljesukker

evt. en smule citronsaft

 

Sådan gør du:

  1. Mos bananer og rør dem sammen med ægerstatningen.
  2. Tilsæt de tørre ingredienser og rør rundt.
  3. Steges i margarine/olie på en varm pande.
  4. Servér med frisk frugt/nødder/kokos.

Tip: kan sagtens gemmes og spises kolde eller genopvarmes. Personligt synes jeg de er ret lækre at have med som snack sammen med lidt frugt og nødder :). 

 

 Udarbejdet af Natascha Leander, PB i ernæring & sundhed med speciale i fødevarer.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *