10. maj 201717. juni 2022Veganske pandekager med banan – fri for gluten og laktose. Desserter - Glutenfri - Morgenmad - Veganer - Vegetar by Allergikost Til 2 personerLækre veganske pandekager med banan uden gluten og laktose. Perfekte til brunch, morgenmad, snack eller til hver en tid. Du skal bruge:2bananer 15 gægerstatningKøb her150 mlvandtil at piske i ægerstatning1 spsk.boghvedemelkøb her1 dlGlutenfri havregrynKøb her1 tsk.kanel ½ tsk.vaniljesukker en smulecitronsaft Sådan gør du:Mos bananer og rør dem sammen med ægerstatningen.Tilsæt de tørre ingredienser og rør rundt.Steges i margarine/olie på en varm pande.Servér med frisk frugt/nødder/kokos.Tip: kan sagtens gemmes og spises kolde eller genopvarmes. Personligt synes jeg de er ret lækre at have med som snack sammen med lidt frugt og nødder :). Udarbejdet af Natascha Leander, PB i ernæring & sundhed med speciale i fødevarer. Print opskrift