Vegansk koldskål med glutenfri jordbærfyldte havrepuder

Del denne opskrift

Vegansk koldskål serveret med  jordbærfyldte havrepuder og friske jordbær – det smager skønt 🙂

Ingredienser 1 person:

2 dl piskecreme (ALMIL1728)

3 tsk citronsaft

10 g ægerstatning (ALDIV2080)

50 ml vand

30 g sukker

1 tsk vaniljesukker

 

½ dl havrepuder med jordbærfyld (ALMOR1439)

Friske jordbær

 

Sådan gør du:

  1. Hæld piskecreme og citronsaft i en skål og lad det stå 10 min – dette syrner piskecremen.
  2. I en anden skål piskes ægerstatningen luftig med vandet og sukker og vaniljesukker tilsættes.
  3. Pisk nu til du har en luftig “æggesnaps”.
  4. Vend  herefter forsigtigt piskecremen i.
  5. Servér koldskålen med havrepuder og friske jordbær – velbekomme 🙂
print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *