Vegansk koldskål med glutenfri granola

Vegansk koldskål serveret med  granola og friske jordbær – det smager skønt 🙂

Du skal bruge:

2 dlPiskecremeKøb her
3 tsk.citronsaft 
10 gÆgerstatningKøb her
50 mlvand 
30 gsukker 
1 tsk.vaniljesukker 
½ dlGranola m. chia og kernerKøb her
 friske jordbær 

Sådan gør du:

Hæld piskecreme og citronsaft i en skål og lad det stå 10 min – dette syrner piskecremen.

I en anden skål piskes ægerstatningen luftig med vandet og sukker og vaniljesukker tilsættes.

Pisk nu til du har en luftig “æggesnaps”.

Vend  herefter forsigtigt piskecremen i.

Servér koldskålen med granola og friske jordbær – velbekomme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *