2. juni 20172. juni 2021Vegansk koldskål med glutenfri granola Desserter - Glutenfri - Middagsretter - Morgenmad - Veganer - Vegetar by Allergikost Vegansk koldskål serveret med granola og friske jordbær – det smager skønt 🙂 Du skal bruge:2 dlPiskecremeKøb her3 tsk.citronsaft 10 gÆgerstatningKøb her50 mlvand 30 gsukker 1 tsk.vaniljesukker ½ dlGranola m. chia og kerner ellerKøb her OatiesKøb her friske jordbær Sådan gør du:Hæld piskecreme og citronsaft i en skål og lad det stå 10 min – dette syrner piskecremen.I en anden skål piskes ægerstatningen luftig med vandet og sukker og vaniljesukker tilsættes.Pisk nu til du har en luftig “æggesnaps”.Vend herefter forsigtigt piskecremen i.Servér koldskålen med granola, Oaties og friske jordbær – velbekomme 🙂 Print opskrift