Glutenfri kanelsnegle

12-15 kanelsnegle

Vegansk, laktosefri og glutenfri kanelsnegle, der smager lidt af himlen 🙂

Du skal bruge:

25 g gær
2 dl mandelmælk
2 spsk. olie
1 spsk. Fiber sirup Køb her
1 tsk. salt
1 tsk. kardemomme
50 g kokosfibermel
275 g TJOIS Basis melmix Køb her
20 g Guargummi Køb her

Fyld:

100 g plantemargarine
50 g Sukrin Køb her
50 g Sukrin gold Køb her
100 g marcipan revet, glutenfri
2 spsk. kanel

Sådan gør du:

Rør gæren ud i mandelmælken og tilsæt olie, sirup, salt og kardemomme.

Tilsæt melet og ælt dejen grundigt ved jævn hastighed – til den er glat og smidig.

Lad dejen hæve et lunt sted i 30-45 minutter.

Bland den bløde plantemargarine med sukrin, sukrin gold, kanel og revet marcipan med en gaffel.

Rul dejen ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir (Fugt køkkenbordet under det nederste stykke og put en smule mel ovenpå det, placer dejen i midten og læg det andet stykke bagepapir henover og rul dejen ud)

Fordel fyldet på dejen.

Rul dejen forsigtigt sammen på langs og skær den i 12-15 snegle.

Lad sneglene efterhæve i 30 minutter.

Bag sneglene ved 225 grader i 12-15 minutter.

Pynt med glasur eller spis sneglene som de – bon appétit 🙂

Tip: Pensl eventuelt sneglene med lidt kaffe, for at give dem en lækker farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *