12-15 kanelsnegle
Vegansk, laktosefri og glutenfri kanelsnegle, der smager lidt af himlen 🙂
Sådan gør du:
Rør gæren ud i mandelmælken og tilsæt olie, sirup, salt og kardemomme.
Tilsæt melet og ælt dejen grundigt ved jævn hastighed – til den er glat og smidig.
Lad dejen hæve et lunt sted i 30-45 minutter.
Bland den bløde plantemargarine med sukrin, sukrin gold, kanel og revet marcipan med en gaffel.
Rul dejen ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir (Fugt køkkenbordet under det nederste stykke og put en smule mel ovenpå det, placer dejen i midten og læg det andet stykke bagepapir henover og rul dejen ud)
Fordel fyldet på dejen.
Rul dejen forsigtigt sammen på langs og skær den i 12-15 snegle.
Lad sneglene efterhæve i 30 minutter.
Bag sneglene ved 225 grader i 12-15 minutter.
Pynt med glasur eller spis sneglene som de – bon appétit 🙂
Tip: Pensl eventuelt sneglene med lidt kaffe, for at give dem en lækker farve.