Glutenfri kanelsnegle

12-15 kanelsnegle

Vegansk, laktosefri og glutenfri kanelsnegle, der smager lidt af himlen 🙂

Du skal bruge:

25 gGær 
2 dlMandelmælk 
2 spsk.Olie 
1 spsk.Fiber sirupKøb her
1 tsk.Salt 
1 tsk.Kardemomme 
50 gKokosfibermel 
275 gTJOIS Basis melmixKøb her
20 gGuargummiKøb her

Fyld:

 
100 gPlantemargarine 
50 gSukrinKØB HER
50 gSukrin GoldKØB HER
100 gMarcipanrevet, glutenfri
2 spsk.Kanel 

Sådan gør du:

Rør gæren ud i mandelmælken og tilsæt olie, sirup, salt og kardemomme.

Tilsæt melet og ælt dejen grundigt ved jævn hastighed – til den er glat og smidig.

Lad dejen hæve et lunt sted i 30-45 minutter.

Bland den bløde plantemargarine med sukrin, sukrin gold, kanel og revet marcipan med en gaffel.

Rul dejen ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir (Fugt køkkenbordet under det nederste stykke og put en smule mel ovenpå det, placer dejen i midten og læg det andet stykke bagepapir henover og rul dejen ud)

Fordel fyldet på dejen.

Rul dejen forsigtigt sammen på langs og skær den i 12-15 snegle.

Lad sneglene efterhæve i 30 minutter.

Bag sneglene ved 225 grader i 12-15 minutter.

Pynt med glasur eller spis sneglene som de – bon appétit 🙂

Tip: Pensl eventuelt sneglene med lidt kaffe, for at give dem en lækker farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *