Lækre, bløde boller · ca. 10 stk.

Du skal bruge:

500 g TJOIS Basismel Køb her
4 dl lunt mælk eller vand  
50 g gær  
50 g olie eller smør  
 tsk.  sukker  
½ tsk. salt  

Sådan gør du:

Opløs gæren i lidt af den lune væske og tilsæt sukkeret. Lad det hvile 5 min.
Tilsæt nu de øvrige ingredienser og rør til dejen er glat og smidig.
Form 10 boller ved at komme lidt koldt vand på hænderne inden du tager dejen op.
Sæt bollerne tæt i f.eks. en bradepande.
Dæk formen med film og et viskestykke og lad bollerne hæve ca. 45 min. et lunt sted.
Pensl bollerne med kaffe eller æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 220° i ca. 15 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *