Tartelet-skaller

Denne opskrift er glutenfri og lavprotein 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
3,5 dl.Classic MelKØB HER
150 g.Smør 
3 spsk.Piskefløde 
 Tarteletforme eller ramakiner 

Südan gør du:

Mel og smør hakkes sammen til en grynet masse. Lav en lille fordybning midt i blanding og tilsÌt fløde. Arbejd det hele hurtigt men godt sammen og lad herefter dejen hvile ca. 45 minutter i køleskabet. Rul dejen ud til ½ cm tykkelse og udstik cirkler af dejen i passende størrelser. Skyl dine forme i vand og kom dejen pü ydersiden af formene. SÌt dem med bunden opad pü en bageplade og bag tarteletterne ved 225 grader i ca. 10 minutter. Efter bagning løsner du dem forsigtigt fra formen mens de stadig er lune.

Serveringsforslag: Høns i asparges. 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *