Sådan gør du:
Smuldr smørret i melet og tilsæt sukkeret. Kom ægget i dejen og ælt det godt sammen. Kom dejen i en frysepose og sæt den i køleskabet i mindst ½ time. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir (ca. 20 x 20 cm) og prik dejen med en gaffel. Kom den i en form. Varm oven til 200 grader varmluft og bag dejen i ca. 15 minutter. Afkøl. Knus småkagerne grundigt – det skal være fint som rasp. Tilsæt hindbærmarmelade, kakao, flormelis og rom aroma. I en gryde smeltes smør med chokolade og hældes derefter i småkagemassen. Rør det hele godt sammen og smag til. Hak mandlerne og rist dem på en pande. Mandlerne røres derefter godt ind i småkagemassen og den fordeles på den afkølede bund (brug den flade side af en dejskraber til at presse det godt sammen. Sæt kagen på køl i nogle timer. Derefter røres en glasur og der kan pyntes med frysetørret frugt. Skær studenterbrødet ud i passende størrelser.