Sirupslagkage

Du skal bruge:

200 gTJOIS Basis MelmixKØB HER
100 gMælkefri smør 
125 gSukker 
20g +80 mlÆgerstatning + vandKØB HER
1 dlDadelsirupKØB HER
2 tskKanel 
1 tskKardemomme 
1 tskVaniljesukker 
1½ tskBagepulver 
2 dlMandelmælk 

Creamy Sheese

fyld:

 
300 gCreamy SheeseKØB HER
75 gFlormelis 
1 tskFinrevet citronskal 
1 spskCitron saft 

Ganach til pynt:

  
2 dlPiskecremeKØB HER
200 gMørk chokoladeKØB HER
25 gMælkefri smør 

Sådan gør du:

Bundene: Pisk smør og sukker sammen, til det smuldre. Kom den sammen piskede ægerstatning i og pisk det hele godt, til blandingen er let og luftig. Vend dadel sirup i. 

Bland mel, kanel, kardemomme, vaniljesukker og bagepulver. Vend det i smørblandingen, skiftevis med mandelmælken. hæld dejen i en smurt springform ca 22 cm i diameter. 

Bag kagen midt i ovnen ca 50 min ved 175 grader, læk evt et stykke bagepapir over efter ½ min, så kagen ikke bliver for mørk. Tjek om kagen er bagt nok ved at stikke en kødnål i og se om der hænger dej på, hvis ja så bag kagen 10 minutter mere og tjek igen.

Når kagen er afkølet flækkes den i 3 bunde.

Creamy Sheese fyld:

Kom Creamy Sheese i en skål sammen med flormelis, citron skal og citron saft og rør rigtig godt, gerne 5-7 minutter. Del fyldet i 2 llige store dele, og læg kagebunde og fyld sammen lagvis.

Stil kagen i køleskabet i ca 1 time. Imens laves Chokolade ganache til pynt.

Ganache til pynt:

Hak chokoladen i mindre stykker og varm den sammen med, piskecreme og smør i en gryde. Rør indtil alt chokoladen er helt smeltet. Stilles på køl. Når den er helt kold piskes den til en luftig creme. Ganachen kommes i en sprøjtepose med stjerne tyl og der sprøjtes nu små toppe, øverst på kagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *