Kiksekage glutenfri

Du skal bruge:

3 pakkerMørk chokoladeKØB HER
1 dåseKondenseret kokosmælkKØB HER
50 gSmør 
½ dlPiskefløde 
2 pakkerSmørbagte kiksKØB HER

Sådan gør du:

Kom den kondenseret kokosmælk i en tykbundet gryde og varm ved svag varme i 8-10 minutter.

Tilsæt den hakkede mørke chokolade, smør og piskefløde.

Varm det hele igennem til alt chokoladen er smeltet.

Beklæd en form med husholdningsfilm, kom så først et lille lag chokoladecreme i bunden af formen og derefter et lag af enten Smørbagte kiks . Så kommes endnu et lag chokoladecreme, så kiks og sådan fortsætter du indtil der ikke er mere chokoladecreme. Slut med et lag chokoladecreme.

Dæk kagen med husholdningsfilm  og stil den i køleskab mindst 5 timer gerne til dagen efter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *