Sådan gør du:
Bland Sojahak og Bouillon. Lad det trække i 5 min. Skær toppen af peberfrugterne og fjern forsigtigt kernerne. Skær derefter trekanter til øjne og næse og en glad mund i hver peberfrugt.
Kog risene efter anvisning på pakken og stil dem til side.
Varm olien op i en gryde og sauter løg og hvidløg heri.
Tilsæt Sojahak og brun det godt.
Rør krydderierne i kødet og tilsæt tomaterne – skyl dåsen ren med vandet og hæld tomatvandet i gryden. Lad kødsaucen simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.
Vend de kogte ris i kødsaucen og rør godt rundt.
Fordel fyldet i peberfrugterne, kom revet ost på toppen og læg peberfrugtlåget øverst.
Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad og bag dem ved 180° (varmluft) i ca. 20-30 min. eller til peberfrugterne er lige netop møre.
Server de fyldte peberfrugter med salat og brød.