Lækre vegetariske Halloween peberfrugter

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
4store peberfrugter 
1½ dlris 
1 spsk.olie 
1(hakket) rødløg 
1(hakket) fed hvidløg 
100 gTJOIS SojahakKøb her
120 mlEngevita BouillonKøb her
2 tsk.paprika 
1 tsk.stødt spidskommen 
1 dshakkede tomater 
1 dlvand 
Salt & peber  
100 g(vegansk) revet ost 

Sådan gør du:

Bland Sojahak og Bouillon. Lad det trække i 5 min. Skær toppen af peberfrugterne og fjern forsigtigt kernerne. Skær derefter trekanter til øjne og næse og en glad mund i hver peberfrugt.

Kog risene efter anvisning på pakken og stil dem til side.

Varm olien op i en gryde og sauter løg og hvidløg heri.
Tilsæt Sojahak og brun det godt.

Rør krydderierne i kødet og tilsæt tomaterne – skyl dåsen ren med vandet og hæld tomatvandet i gryden. Lad kødsaucen simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.

Vend de kogte ris i kødsaucen og rør godt rundt.

Fordel fyldet i peberfrugterne, kom revet ost på toppen og læg peberfrugtlåget øverst.

Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad og bag dem ved 180° (varmluft) i ca. 20-30 min. eller til peberfrugterne er lige netop møre.

Server de fyldte peberfrugter med salat og brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *